Вибір сейфа для готелю - интересные новости и статьи от SMARTZONE
0

Сейфи для готелів. Купити готельні сейфи з доставкою - интересные новости и статьи от SMARTZONE

"

 

Один з найважливіших факторів надійності та якості готелю – це її безпеку. Вона починається з порога, де повинен знаходитися охоронець і закінчуватися готельним сейфом, в якому постояльці зможуть зберігати цінності. Таке питання безпеки важливо продумати заздалегідь, бажано ще на етапі будівництва готелю. Тільки так, з огляду на кожну дрібницю, можна створити ідеальне місце для відпочинку гостей з усього світу.

Готельні сейфи, як правило, невеликі, адже в них не зберігають об'ємні речі або багато готівки. Їх компактність дозволяє легко встановити сейф навіть в невеликому номері, забезпечивши гостей надійним захистом їх цінних речей.

 

Якого класу бувають готельні сейфи

 

Головна особливість готельного сейфа – це можливість відкрити його з використанням майстер-коду. Це зроблено спеціально для випадку, якщо гість забув обраний код і не може дістати свої речі із сейфа.

Є кілька основних типів сейфів, які розрізняються за рівнем безпеки:

- вогнетривкі;

- стійкі до злому;

- збройові;

- вбудовуються.

Якщо у вас виникло питання, як правильно вибрати сейф для готелю, починайте з його розташування. Наприклад, одні з найбільш надійних сейфів – ті, які вбудовані в стіни. Але установку такого сейфа найкраще планувати ще на етапі будівництва, тому що потім вам доведеться ламати стіни і робити ремонт заново. Такі сейфи відрізняються високою надійністю тому, що з п'яти сторін захищені стіною, і тільки двері можна вважати умовно-вразливим місцем. Відповідно, двері сейфа роблять найважчою частиною сейфа і оснащують відразу декількома запірними механізмами.

Якщо потрібна надійна захист від випадкового пожежі, вам знадобиться вогнетривкий сейф. У них, як правило, зберігають важливі документи. Але це не кращий варіант для готелю, тому що пожежі трапляються рідко, і рідко які відвідувачі приїжджають саме з цінними паперами. Вогнетривкі сейфи використовують, як правило, в будинках, зберігаючи в них важливі документи, які не мають цінності для грабіжників: страхові поліси, документи на будинок і т.д.

До таких же відносяться вогнезломостійкі сейфи. Вони, як зрозуміло з назви, додатково оснащені захистом від злому. Але це як і раніше більше підходить для будинку варіант, ніж для готельного номера. Такі моделі важкі і об'ємні, їх часто вбудовують в стіни.

 

Як вибрати сейф для готелю якої марки

 

Але якщо мова йде про готелі, віддавайте перевагу меблевим сейфів. Їх оснащують широким спектром захисних пристроїв, включаючи електронні замки і кодові механізми. Часто поєднують кілька ступенів захисту, наприклад, кодовий замок і блокування клавіатури. Як зрозуміло з назви, ці моделі можна вбудовувати в меблі. Це дуже зручно, дозволить не позичати зайвий простір в номері і не розбивати стіни для установки сейфа. Єдине, що потрібно для такого сейфа – підходяще місце, де досить простору для відкриття дверцят.

Є багато різних моделей сейфів від різних виробників. Одні з найбільш надійних – Aiko, створені компанією « Промет ». Їх виготовляють з якісної сталі з полімерним покриттям, що додатково захищає сейф від зовнішніх впливів. Саме цю марку вибирають для компактного сейфа в будинок, а також для захисту важливих речей в офісі або готелі. Варіюється товщина стінок і замикає пристрій – так, для сейфів Айко використовують класичні замки, кодові або електронні. Кодові замки мають більше мільйона комбінацій, що суттєво ускладнює процес відкриття замку.

 

Де замовити надійні готельні сейфи

 

У нашому каталозі представлено широкий вибір якісних сейфів на всі випадки життя. Тут же ви знайдете і сейфи для готелів, які зручно монтуються в меблі, не кидаються в очі і надійно захистять речі ваших постояльців від крадіжок.

Класичні моделі дозволять ховати невеликі важливі речі, і замикати їх на особистий ключ. Дорожчі моделі оснащені електронними замками для ще більшої надійності і захисту.

Ми організуємо доставку по всій Україні, або ви можете організувати самовивіз зі столиці. Щоб дізнатися, як правильно вибрати сейф, як його купити і як він буде доставлений, просто зробіть дзвінок за вказаним номером телефону і отримаєте повну консультацію фахівця абсолютно безкоштовно.

 

"

Теги: сейф, готель

Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber