Дізнайтеся, як краще вибрати поличні стелажі для складу - интересные новости и статьи от SMARTZONE
0

Поличні стелажі для складських приміщень - интересные новости и статьи от SMARTZONE

"

 

Склади – важливі приміщення для будь-якого підприємства, магазину, оптової бази і т.д. Саме тут зберігається товар до надходження до споживача, і в великих кількостях. Оскільки ціна оренди для складу зазвичай немаленька, а викуплені склади мають обмежений простір, дуже важливо оптимізувати зберігання товарів таким чином, щоб вони розміщувалися у великій кількості в невеликому приміщенні. Саме для цього використовують стелажі, часто встановлюючи високі моделі до стелі. Це дозволяє використовувати максимум корисного простору при мінімальних витратах на оптимізацію приміщення складу.

 

Поличкові стелажі для складу

 

Стелаж для складу – абсолютно незамінна річ. У ньому можна зберігати і габаритні вантажі, і просто важкі об'єкти, при цьому розумно їх поєднати таким чином, щоб збільшити корисний простір приміщення відразу в кілька разів.

Особливість складських стелажів – в тому, що вони повинні витримувати величезні навантаження. Для цих цілей найкраще підходять металеві моделі, тому що саме цей матеріал найбільш стійкий до тяжкості, постійного використання, перепадів температур і т.д.

У таких стелажів є ще ряд переваг, завдяки яким їх вибирають:

- Збірна конструкція, завдяки якій стелаж можна перенести в інше приміщення, і швидко змонтувати і встановити відразу після покупки.

- Можливість індивідуально організувати простір для зберігання різного вантажу.

- Збільшення корисної площі: завдяки компактності і висоті стелажів ви помістіть багато вантажу на маленькому п'ятачку.

- Висока надійність завдяки металевому каркасу та спеціальному покриттю, яке захищає від вологи і перепадів температури.

І все це – при абсолютно універсальних розмірах і можливості комплектувати кілька стелажів в один великий. Незалежно від призначення складу та ваших цілей, не важко буде підібрати оптимальний варіант. І його установка не відніме багато часу навіть без допомоги фахівців.

 

Як вибрати стелажі для складу

 

Перш ніж підбирати оптимальну модель, визначитеся з розмірами складу, типом товару і загальними цілями використання стелажа.

В першу чергу визначте, де саме буде розташовуватися стелаж. Він може займати цілком стіну довгого складу, розташовуватися буквою « П » або навіть стояти в ряди. Останній варіант дозволяє максимально використовувати простір, але тоді його можна використовувати тільки для зберігання об'єктів. Решта варіантів залишають простір для робочої зони, якщо це необхідно.

Стелажі, в залежності від їх розташування, можна ставити на підлогу або кріпити на стіни. Останній варіант дозволяє стелажу витримувати великі навантаження, а при установці на підлогу ви можете використовувати більше простору в складі. Фінальний вибір залишається за вами в залежності від призначення складу.

Також враховуйте, який саме вантаж і яких розмірів буде зберігатися на стелажах. Так, об'ємний і важкий вантаж найкраще поміщати вниз, а легкий – наверх. Якщо у вас на складі зберігається багато різного товару, має сенс замовити індивідуальний стелаж по вашим вимірам. Але в більшості випадків цілком достатньо стандартних рішень для зберігання навіть самого габаритного вантажу.

 

Де замовити стелажі для складу

 

Вже втомилися шукати якісні стелажі з доставкою? Пропонуємо вам європейська якість за українськими цінами! Зателефонувавши до нас в компанію, ви отримаєте:

- оптимальне співвідношення ціни і якості (пам'ятаєте, що якісні товари не коштують дешево);

- 100% консультацію про особливості вибору стелажа, в тому числі для складу;

- оперативну обробку замовлень і швидку доставку в повній комплектації;

- європейські стандарти як виробництва, так і роботи з клієнтами;

- гарантія на якість і довгу роботу устаткування.

Стелажі поставляються в розібраному вигляді з усім необхідним, щоб провести збірку самостійно прямо на місці.

"
Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber