Як правильно вибрати металевий стелаж для гаража - интересные новости и статьи от SMARTZONE
0

Як вибрати металевий стелаж для гаража - интересные новости и статьи от SMARTZONE

"

Як вибрати металевий стелаж для гаража

 

Металеві стелажі – справжня знахідка для гаража. Міцні, стійкі до агресивних умов середовища і здатні витримувати величезну вагу, вони ідеально підходять для зберігання інструменту і запчастин.

Оснащені антикорозійним покриттям, вони дозволяють зберігати речі навіть в умовах постійних перепадів температури, вологості, частого використання і т.д.

 

Металевий стелаж для гаража

 

Великий плюс стелажа з металу – це проста збірка. Навіть якщо ви збираєте його своїми руками, при правильному і ретельному підході стелаж простоїть стільки ж, скільки гараж. Головне – звертайте увагу на надійність кріплень і не бійтеся витратити час на складання. А ще краще – довірте цю справу професіоналам.

 

У металевих стелажів є цілий ряд переваг:

 

- Практичність. На стійках можна розмістити предмети різного розміру і ваги, і при цьому ви зможете легко до них дістатися в будь-який момент.

- Міцність. Метал сам по собі міцний матеріал, а зі спеціальним покриттям він ще і стійкий до вологи, перепадів температури, ударів і сколів.

- Безпека. Метал екологічний (на відміну від того ж ДСП) і пожежобезпечний.

- Універсальність. Кожен стелаж можна « підігнати » під себе, зробивши полки різного розміру.

- Компактність. Зі стелажами ви заощадите стільки місця, скільки і не підозрювали знайти у себе в гаражі. А все це – завдяки збільшенню корисної площі.

- Привабливий дизайн. Не всім принципово мати гарний гараж, але все ж – ви можете пофарбувати стелаж в будь-який відтінок, хоч в помаранчевий.

В цілому металеві стелажі по праву вважаються найбільш зручними і функціональними – хоч для виробництва, хоч для домашнього використання. Їх можна швидко зібрати і розібрати, легко переробити і просто транспортувати.

Плюс металеві стелажі – єдиний варіант для власників вантажних автомобілів. Ніякі інші просто не витримають таке навантаження, а моделі з металу утримують до 500 кг вантажу на одну полицю.

 

Рекомендації по вибору стелажів для гаража

 

Стелажі для гаража можна умовно розділити на 4 типи: розбірні, підвісні, пересувні і стаціонарні. В умовах, де необхідна висока надійність, найкраще використовувати стаціонарні або збірні стелажі. Підвісні не завжди витримують навантаження (особливо якщо ви зміцнюєте їх самостійно), а пересувні не дуже підходять для важких об'єктів і умов гаража, де і так небагато місця. Втім, ви завжди можете вибрати для себе саме підвісний стелаж, але краще використовувати для його установки послуги фахівців. І пам'ятайте, що такі стелажі встановлюються тільки на несучі стіни.

Стаціонарні і збірні стелажі можна розташувати біля однієї, двох або навіть трьох стін – все залежить від розміру гаража.

Збірні металеві стелажі можна зібрати самостійно, це відніме максимум годину. При вправності можна впоратися за 15 хвилин. Вони зручні, їх легко переносити з місця на місце, міняти кількість полиць і т.д.

І все ж кращий варіант для гаража – стаціонарні стелажі. Вони не дуже дорогі, так що навіть якщо ви захочете продати гараж, то нічого не втратите. Їх закріплюють з усіх боків, так що полки витримують будь-яке навантаження. Якщо захочеться, ви можете зробити там асиметричне розташування полиць, щоб було зручніше зберігати різні речі. Плюс такий стелаж можна додатково обладнати висувними ящиками, маленькими полицями і т.д.

 

Перед тим, як замовляти стелаж в нашому інтернет-магазині, переконайтеся, що зробили правильний вибір:

 

  1. Визначтеся, які предмети будуть зберігатися на полицях. Від цього залежить розмір і комплектація стелажа.
  2. Вибирайте за індивідуальними параметрами – розмірами гаража, висоті стелі, і не забувайте про особисті уподобання.
  3. Якщо вам потрібен стелаж біля однієї стіни, вибирайте найдальшу – так найзручніше працювати, і ви не перекриєте собі зону в'їзду. Але якщо гараж служить не для авто, а скоріше як майстерня, краще зробити стелаж збоку.

Взагалі стелажі роблять з металу, дерева, навіть пластика. Але, зрозуміло, краще всього вибирати металеві моделі. Якщо потрібно зберігати дрібні об'єкти, стелаж можна додатково оснастити пластиковими або дерев'яними ящиками.

 

Де замовити стелаж для гаража з доставкою

 

Ви все ще в пошуках підходящого стелажа в гараж? А у нас такий вже є, і він чекає вас! Якщо у вас є будь-які питання щодо вибору стелажа, установці, комплектації і т.д. – просто наберіть вказаний номер телефону і отримаєте повноцінну, професійну консультацію абсолютно безкоштовно.

Після обговорення умов співпраці ви отримаєте свій стелаж, в якому б куточку країни ви не знаходилися. І ми гарантуємо: він простоїть не один десяток років.

"
Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber