Присадка комплексна для дизельного палива MANNOL 9984 Diesel Plus 1: 1000 замовити в Україні, купити Присадки - ціна вигідна з доставкою від sz.ua
0

Присадка комплексна для дизельного палива MANNOL 9984 Diesel Plus 1: 1000

Артикул: 91396
Присадка комплексна для дизельного палива MANNOL 9984 Diesel Plus 1: 1000
Присадка комплексна для дизельного палива MANNOL 9984 Diesel Plus 1: 1000 -
                                                        Фото 1
У дорозі
Ціна:
191грн

Залиш номер - передзвонимо!

Доставка
Ваше містоКиев
Доставка кур'єром
За тарифами перевізника
До відділення Нової пошти
За тарифами перевізника
Оплата
Готівкова, безготівкова, VISA / Mastercard
Детальніше
Гарантія
Обмін / повернення товару протягом 14 днів
Гарантія від виробника
Опис

Diesel Plus 1: 1000 є комплексну присадку в дизельне паливо з унікальними властивостями. Ретельно підібрані компоненти дозволяють досягти при регулярному застосуванні відчутне поліпшення експлуатаційних характеристик дизельних двигунів. При зазначеному дозуванні (1: 1000) підвищує цетанове число на 3 пункти, покращуючи при цьому процес займання. Містить детергенти для очищення агрегатів уприскування і запобігання пригорання і освіти смолистих відкладень на голках розпилювача. Завдяки наявності антипінні добавки, попереджає утворення піни палива, особливо при заправці. Володіє ефективними антибактеріальними і протигрибковими властивостями. Містить потужні антикорозійні компоненти, що проявляють свою дію не тільки в паливному баку, а й в паливо проводах і всередині двигуна. Високотехнологічний пакет добавок оптимізує робочі характеристики дизельних двигунів, стабілізує процеси старіння і окислення, очищає форсунки, значно знижує витрату палива і вміст шкідливих речовин у вихлопних газах. Стосується для дизельних і турбо дизельних двигунів.

Застосування:додавати засіб в паливний бак перед кожною заправкою в розрахунку 1: 1000 (250 ml Diesel Plus на 250 L дизельного палива).

Компанія Маннол ми дбаємо про ваше авто!

Вага / об'єм: 0,25L

Характеристики
Основні характеристики:
Фотографії
Присадка комплексна для дизельного палива MANNOL 9984 Diesel Plus 1: 1000 - Фото 1
Задавайте питання в Telegram Задавайте питання в Viber